26bee84ce7f80a11966fe3d875dc1732.jpg

VÄLJA MÜÜDUD

Champagne de Venoge dinee

02. aprillil kell 18.30
Andres Ermi & de Venoge maja esindab Grégoire Cabanel

Rudolf restoranis

Champagne de Venoge dinee

Kutsume teid unustamatule õhtusöögile, 02. aprillil Rudolf restorani, kus parimad de Venoge šampanjad kohtuvad Prantsuse köögi elegantsiga. Nautige hoolikalt koostatud 4 käigulist menüüd, mis on inspireeritud selle ikoonilise šampanjamõisa rikkalikust ajaloost. Õhtusöögi viivad läbi Andres Erm ja de Venoge esindaja

Broneeri koht selleks eksklusiivseks õhtusöögiks.

Bon appétit!

Champagne de Venoge

Henri-Marc emigrated from his native Canton of Vaud to Champagne and, with his son Joseph, created "de Venoge & Cie" in 1837.

The Cordon Bleu was adopted as the House symbol in reference to the river Venoge and to the Order of the Holy Spirit, the most famous order of chivalry of the French monarchy.

From 1838, Henri-Marc gave rise to a genuine "marketing" breakthrough by creating the very first colourful and illustrated labour of Champagne History!

Grégoire Cabanel -  Export Area Manager 

 Menüü


Apéritif
Paniers croustillants à la mousse de foie gras
foie gras mousse & krõbe sai
De Venoge Cordon Bleu Brut Champagne

 

Entrée
Tartare de gambas
hiidkreveti tartar & sidruniaioli
De Venoge Princes Brut 1st Edition Champagne

 

Pain
Pain maison et beurre à la fleur de sel
käsitöösai & koorevõi

 

Plat principal
Cuisse de lapin braisée
hautatud jänesekoib kooreses kastmes & polenta
De Venoge Princes Blanc de Noirs Brut Champagne

 

Dessert
Mousse à la vanille et crème glacée au chocolat blanc
bourbon vanilje mousse, valge šokolaadi jäätis & värsked vaarikad
De Venoge Princes Rosé Champagne

 
Saa osa Prantsuse kultuuri & toidu paremikust Rudolf restoranis koos Champagne de Venoge ja Andres Ermiga

Õhtusöögi hind koos de Venoge šampanjadega 140€ külaline